Foretag sikre søgninger med Norton Safe Search

Norton Safe Search forbedrer din søgeoplevelse og viser en sikkerhedsstatus for og Nortons vurdering af hvert af søgeresultaterne. Søgeresultaterne rangeres efter status for webstedets sikkerhed og Norton-vurderingen.

Hvis du installerer udvidelsen Norton Safe Search, får du mulighed for at lave søgebemærkninger, når du søger på https://search.norton.comsearch.norton.com.

Norton Safe Search understøttes i følgende browsere:

• Mozilla Firefox (seneste version samt de to foregående)

• Google Chrome (seneste version)

• Safari (kun på Mac-computere)

Du kan bruge Norton Safe Search, selv efter at du har deaktiveret Norton Password Manager-funktionen.

Funktionen Norton Safe Search er kun til rådighed i nogle områder, herunder i Australien, Belgien, Brasilien, Canada, Danmark, Finland, Frankrig, Tyskland, Italien, Japan, Holland, Norge, Spanien, Sverige, Schweiz, USA og Storbritannien.

Da du har accepteret, at Norton Safe Search er din nye startside i browseren, er den nu din standardstartside og nye faneside. Når du installerer Norton, bliver du bedt om at føje Norton-udvidelserne til browseren. Derudover vil du blive bedt om at indstille Norton Safe Search som standardstartside for browseren.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v107184509