Om Norton Family

Med Norton Family kan dine børn frit bruge internettet, samtidig med at du får besked om, hvornår og hvor de bruger tid online. Du kan bruge enkle indstillinger til at definere husregler, som kan anvendes til at beskytte alle dine børns enheder, gøre det muligt at overvåge deres aktiviteter samt beskytte deres private oplysninger. Norton Family viser advarsler i realtid, når dine børn forsøger at gøre noget, som ikke er tilladt ifølge husreglerne. Du får også en detaljeret og samlet rapport, som viser hele historikken for dit barns aktiviteter på internettet i de seneste 30 dage.

Du kan bruge Norton Family på dit barns Windows-computer, Android-telefon og -tablet samt iPhone- og iPad-enhed. Det afhænger af enhedens operativsystem, hvilke funktioner der understøttes. For at se barnets aktiviteter eller opdatere indstillingerne for familien skal du enten bruge Norton Family-webstedet eller Norton Family-appen.

Derfor skal du bede dine børn om at bruge Norton Family-browseren, når de går på nettet på deres mobilenheder, så du får mest muligt ud af Norton Family.

Du kan prøve Norton Family gratis i 30 dage. Du skal tegne et abonnement på Norton Family, hvis du vil fortsætte med at bruge det, når prøveperioden slutter. Du kan læse mere i Fornyelse af Norton-abonnement.

Funktionerne sms-overvågning og opkaldsblokering er i øjeblikket deaktiveret på Android.

Norton Family indeholder følgende funktioner, som kan beskytte dine børn online:

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v40429063
Operativsystem Windows, Android, iOS
Sidst ændret: 21/06/2019