Fjern eller omdøb en enhed fra din Norton Family-konto

Hvis en enhed, der er knyttet til din konto, ikke længere bruges af nogen af dine børn, kan du når som helst fjerne enheden ved at logge på din konto. Når du fjerner en enhed, afbryder Norton Family forbindelsen til enheden, stopper overvågningen af enheden og rydder den tidligere aktivitetshistorik. Bemærk, at denne fremgangsmåde kun fjerne enheden fra din konto, og du skal afinstallere Norton Family manuelt fra enheden.

Brug Nortons websted til at fjerne en enhed

1. Log på Norton.

2. Vælg det barn, hvis enhed du vil fjerne fra din konto.

3. Klik på Vis profil.

4. Under afsnittet med enheder skal du klikke på Slet ud for den enhed, som du vil fjerne.

5. Klik på Fjern for at bekræfte.

Denne proces fjerner kun enheden fra din konto. Norton Family skal afinstalleres manuelt fra enheden.

Brug Nortons websted til at omdøbe en enhed

1. Log på Norton.

2. Vælg det barn, hvis enhed du vil omdøbe.

3. Klik på Vis profil.

4. Under afsnittet med enheder skal du klikke på Omdøb ud for den enhed, du vil opdatere.

5. Indtast et navn, og klik på Omdøb.

Brug Norton Family-appen til forældrestyring til Android til at fjerne en enhed

1. Åbn Norton Family-appen til forældrestyring i forældertilstand.

2. Tryk på det barn, hvis enhed du vil fjerne fra din konto.

3. Tryk på i øverste højre hjørne af skærmen.

4. Tryk på den enhed, du vil fjerne, under ENHEDER.

5. Tryk på OK i bekræftelsesvinduet.

6. Når en enhed fjernes, overvåger Norton Family ikke længere aktiviteter på enheden. Selv hvis du fjerner den, forbliver Norton Family-appen på enheden, så enheden kan tilknyttes senere. Hvis du vil afinstallere Norton Family fra enheden, kan du læse Afinstallation af Norton Family på din enhed.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v127210795
Operativsystem Windows, Android, iOS
Sidst ændret: 04/07/2019