Konfigurer Password Manager i Norton AntiTrack til Android-enheder

Password Manager i Norton AntiTrack er en lokal boks, hvor brugere kan gemme, redigere og slette deres loginoplysninger, som er registreret på forskellige websteder. Password Manager vil vise muligheden for at gemme adgangskoder på alle websteder med en loginformular. For at aktivere Gem adgangskoder-funktionen skal du følge disse trin:

1. Åbn Norton AntiTrack på din Android-enhed.

2. På Norton AntiTrack-startskærmen skal du trykke på ikonet Menu Sample alt text øverst til højre på skærmen.

3. På den viste skærm skal du trykke på Indstillinger.

4. På Password Manager-skærmen skal du aktivere Gem adgangskoder.

For at redigere eller slette en gemt adgangskode skal du gøre ét af følgende:

Rediger adgangskoder

1. På Password Manager-skærmen skal du under Gemte adgangskoder trykke på de loginoplysninger, som du vil redigere.

2. På skærmen Administrer adgangskoder skal du foretage de nødvendige ændringer og trykke på OK.

Slet adgangskoder

1. På skærmen Password Manager skal du under Gemte adgangskoder trykke på de loginoplysninger, du vil slette.

2. På skærmen Administrer adgangskoder skal du trykke på ikonet Slet øverst til højre på skærmen.

3. Tryk på Slet i anmodningen, som vises.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v20230523102918994