Norton-enheds sikkerhed Politik for acceptabel brug

Norton-enheds sikkerhedsprodukter er licenseret i henhold til en politik for acceptabel brug. Acceptabel brug for hver Norton-enheds sikkerhedsprodukt er i øjeblikket defineret som følger:

• Norton Security Starter: Kan kun bruges på én enhed eller ét operativsystem.

• Norton Security Deluxe: kan bruges på tre eller fem enheder og på flere operativsystemer.

• Norton Security Premium for One Device og for Two Devices - kan kun benyttes i Australien og New Zealand. Kan bruges på en eller to enheder og omfatter 2 GB plads til onlinebackup.

• Norton Security Premium: kan bruges på ti enheder og på flere operativsystemer. Omfatter backup og Norton Family.

Hvis du vil vide mere om dine sæder, kan du tjekke din-konto eller i Norton-butikken.

Hvis du har nået grænsen for antallet af installationer af et program, kan du overføre en installation fra en enhed, du ikke bruger, til en ny enhed. Du kan også opgradere programmet til en version med en højere grænse.

Du kan også frigøre en installation eller opgradere til programmets næste niveau, hvis abonnementet ikke opfylder dine behov for beskyttelse af enheder. For mere information, læs: Du har brugt alle dine tilgængelige installationer af Norton-enhedssikkerhedsprodukter.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v99510157
Operativsystem windows,mac