Adgang til din Norton-konto

Du kan oprette en konto, når du køber eller installerer dit Norton-program. Du kan administrere abonnementsoplysninger, finde din produktnøgle, aktivere automatisk fornyelse og få adgang til andre tjenester via din konto.

Du kan logge ind på din konto ved hjælp af din e-mailadresse, Apple id¹ eller Google-e-mail¹. Hvis du har brug for hjælp til at linke dit Apple ID eller din Google-mail med din Norton-konto, kan du læse Link ind på din konto med Apple ID eller Google-mail¹.

Hvis du ikke har en konto, kan du oprette en ved hjælp af din e-mailadresse, Apple-id eller Google-e-mail. Du kan læse mere i Opret en Norton-konto.

Har du problemer med at få adgang til din konto?

• Min konto er registreret på en gammel mailadresse : Hvis du ikke har adgang til din gamle email, kan du kontakte Kundeservice og support for at få hjælp.

• Min konto er midlertidigt låst : Hvis du får en meddelelse om, at din konto er midlertidigt låst på grund af for mange mislykkede loginforsøg, anbefaler vi, at du venter en time, inden du prøver at logge på igen.

• Jeg har problemer med totrinsbekræftelsen : Hvis du vil konfigurere totrinsbekræftelse og løse almindelige totrinsbekræftelsesproblemer, skal du læse FAQ: Totrinsbekræftelse til din Norton-konto.

• Jeg har glemt min adgangskode : Hvis du har glemt din adgangskode, skal du klikke på Har du glemt adgangskoden? på log ind-siden og følge anvisningerne på skærmen for at gendanne adgangskoden.

¹Den nye log-in-metode frigives gradvist og er kun tilgængelig for nogle konti.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v53370843
Operativsystem Mac OS X, Windows, Android, iOS
Sidst ændret: 05/10/2021