Totrinsbekræftelse til din Norton-konto

Totrinsbekræftelse er en sikkerhedsfunktion, der tilføjer et ekstra lag af sikkerhed til din konto. Hvis du aktiverer denne funktion, skal du indtaste adgangskoden til din konto og en særlig bekræftelseskode sendt til din telefon via sms, tale eller mobilapp. Koden er unik for din konto, og den ændres, hver gang du logger på.

Opsætning af totrinsbekræftelse

1. Log ind på din konto.

2. Svæv over ikonet for din profil øverst til højre på siden, og klik derefter på Kontoindstillinger.

3. Klik på Konfiguration i afsnittet Tofaktorgodkendelse.

Hvis du får vist Bekræft din mail i stedet for Konfigurer, er det sandsynligt, at Norton ikke har verificeret din mailadresse. Klik på Bekræft din mail for at modtage en bekræftelsesmail. Åbn mailen, og klik på Bekræft nu for at bekræfte din mailadresse.

4. Vælg en af følgende metoder til verifikation:

Mobil verificeringsapp

1. Vælg Mobilverificeringsapp og klik derefter på Næste :

2. Download en hvilken som helst verificeringsapp på din telefon fra Google Play eller App Store, eller åbn en verificeringsapp, som du allerede har på din telefon.

3. Scan QR-koden på skærmen med din verificeringsapp for at registrere din konto på appen.

4. Indtast den sekscifrede kode, der vises i verificeringsappen.

Sikkerhedsnøgle

1. Vælg Sikkerhedsnøgle og klik derefter på Næste.

2. Tilslut sikkerhedsnøgle til USB-porten på din enhed.

3. Tryk på knappen i sikkerhedsnøglen.

Mobiltelefonnummer

1. Vælg Mobiltelefonnummer og klik derefter på Næste.

2. Indtast dit mobilnummer, hvor du vil modtage koden som en SMS. Klik på Ring til mig med en kode for at modtage koden som et opkald.

3. Indtast den sekscifrede kode, som du har modtaget, og klik på Verificer.

Du får vist 10 forskellige sikkerhedskoder til engangsbrug, som du kan bruge til at logge ind på din konto, hvis du har problemer med at modtage totrinssikkerhedskoder på din telefon. Klik på Download eller Udskriv for at gemme backupkoderne.

Hvis du vil konfigurere en backupmetode, skal du ud for Backupmetoder klikke på Tilføj en ny metode. Backupmetode bruges, hvis din primære metode ikke fungerer. Så vælg en anden metode end den, du konfigurerede til en primær metode. For eksempel, hvis du har valgt Mobilverificeringsapp som den primære metode, skal du vælge Mobiltelefonnummer eller Sikkerhedsnøgle som backupmetode.

Hvis du allerede har konfigureret totrinsbekræftelse, kan du aktivere eller deaktivere totrinsbekræftelse og generere sikkerhedskopieringskoder fra din konto.

Akrivér eller deaktiver totrinsbekræftelse

1. Log ind på din konto.

2. Svæv over ikonet for din profil øverst til højre på siden, og klik derefter på Kontoindstillinger.

3. I afsnitttet Totrinsbekræftelse skal du klikke på knappen Slå til Slå fra.

Hvis du vil slette dine eksisterende indstillinger, mens du slår tofaktorgodkendelse fra, skal du vælge Ryd også alle mine indstillinger for totrinsbekræftelse, og derefter klikke på Slå fra.

Regenerer backupkoder til engangsbrug

1. Log ind på din konto.

2. Svæv over ikonet for din profil øverst til højre på siden, og klik derefter på Kontoindstillinger.

3. I sektionen Totrinsbekræftelse skal du klikke på Vis koder.

Hvis du har brugt en kode, vises den som gennemstreget. Du kan ikke bruge denne kode til fremtidige logins.

4. Hvis du har brugt alle dine backupkoder eller ønsker at få nye backupkoder, skal du klikke på Få nye koder.

Hvis du får nye backupkoder, fungerer dine nuværende backupkoder ikke længere.

Har du brug for yderligere hjælp?

• Bekræftelseskoden er Ikke modtaget

Den tilsendte bekræftelseskode er kun gyldig i en begrænset periode. Sørg for at logge ind på kontoen, så snart du modtager koden. Hvis du ikke modtog bekræftelseskoden på din telefon, eller koden ikke fungerede, skal du anmode om en ny bekræftelseskode ved at logge ind på din konto igen.

• Mistede den mobilenheder

Hvis du har mistet din mobile enhed, skal du have det samme telefonnummer på din nye mobilenhed for at kunne modtage bekræftelseskoden i en sms eller opkald.

Hvis du tidligere har logget ind på din konto fra en pålidelig enhed og valgt, at enheden skal huske dig, kan du logge ind fra denne enhed uden en bekræftelseskode. Når du logger ind på din konto, skal du slå tofaktorgodkendelse fra, indtil du igen kan få bekræftelseskoder.

• Bekræftelseskoden er modtaget på engelsk

I øjeblikket er bekræftelseskoden, der sendes som en tale- eller sms-besked, kun tilgængelig på engelsk. Vi arbejder på at gøre den tilgængelig på andre sprog. Hvis du ikke vil have bekræftelseskoden på engelsk, kan du bruge en verificeringsappen til at generere koden. Download en hvilken som helst gratis verificeringsapp fra Google Play eller App Store på din telefon.

• Bekræftelsesmetoden virkede ikke

Hvis du ikke har adgang til en af disse metoder til modtagelse af bekræftelseskoden, skal du bruge en alternativ metode. Kan du for eksempel ikke modtage talebeskeder på din telefon, må du bruge sms-metoden eller verificeringsappen.

Kontakt vores kundeservice og support for yderligere hjælp.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v100023155
Operativsystem windows, mac, android, ios
Sidst ændret: 20/11/2021