Aktivering eller fornyelse af dit Norton-abonnement

Med et gyldigt abonnement kan du være sikker på, at din beskyttelse altid er opdateret. Du skal aktivere eller forny dit abonnement, inden prøveperioden eller abonnementsperioden ender for fortsat at kunne bruge alle Norton-funktionerne og holde din computer beskyttet.

Du skal have forbindelse til internettet for at kunne fuldføre aktiverings- eller fornyelsesprocessen.

Vælg en af følgende måder til aktivering eller fornyelse af dit abonnement:

Forny din Norton-beskyttelse

1. Åbn dit Norton-sikkerhedsprodukt til digitale enheder.

Hvis vinduet Mit Norton vises ved siden af Enhedssikkerhed, skal du klikke på Åbn.

2. Klik på Forny eller Aktivér nu i hovedvinduet i Norton-programmet.

3. Klik på Køb abonnement i vinduet Abonnement, hvis dette vindue vises.

4. På siden Norton-produkter eller fornyelsessiden skal du gennemse dit køb og derefter klikke på Køb nu eller Abonner nu.

5. Log på med dine legitimationsoplysninger, hvis du bliver bedt om det.

6. Angiv faktureringsoplysningerne, og afgiv bestillingen. Sørg for at se bestillingen igennem, før du betaler.

7. Når købet er gennemført, aktiveres eller fornys dit abonnement automatisk. De dage, der er tilbage af det eksisterende abonnement, bliver lagt til den nye abonnementsperiode. Hvis der for eksempel er 30 dage tilbage af dit aktuelle abonnement, og du vælger et års fornyelse, får du 395 dages beskyttelse med programmet.

Aktivér din Norton-beskyttelse ved hjælp af en produktnøgle

For at finde produktnøglen skal du se Sådan finder du produktnøglen til Norton .
  1. Åbn Norton Sikkerhed til digitale enheder.

Hvis vinduet Mit Norton vises ved siden af Enhedssikkerhed, skal du klikke på Åbn.

2. Udfør en af følgende handlinger:

• Klik på Aktivér nu i hovedvinduet i Norton-programmet for at aktivere dit abonnement.

• For at forny dit abonnement skal du i hovedvinduet i Norton-produktet klikke på Hjælp og derefter under Kontooplysninger klikke på Indtast produktnøgle.

3. Angiv den produktnøgle, som du har modtaget fra Norton.

Hvis du ikke ved, hvilket produkt din nøgle hører til, kan du følge retningslinjerne i Download og installer dine Norton-sikkerhedsprogrammer til digitale enheder.

Hvis produktnøglen ikke virker, kan du få hjælp i Hvorfor virker min produktnøgle ikke?

Hvis bruger en produktnøgle, bliver de resterende dage af dit aktuelle abonnement ikke føjet til det abonnement, som hører til den nye nøgle.

4. Klik på Næste.

Almindelige aktiveringsfejl

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v24808774
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 16/11/2021