Se eller løs enhedssikkerhedsrisikoer, som Norton registrerer

Når Norton finder en sikkerhedsrisiko, fjernes den automatisk, medmindre det kræver dit input til at forstå, hvordan du ønsker at løse risikoen. Hvis du har brug for at indtaste input, viser Norton en advarsel om fundne trusler eller sikkerhedsrisiko med forslag til håndtering af sikkerhedsrisikoen.

Kør Norton Power Eraser, hvis du har mistanke om, at systemet er inficeret. Norton Power Eraser er et effektivt værktøj til fjernelse af malware og kan hjælpe dig med at eliminere de sikkerhedstrusler, som er vanskelige at fjerne. Du kan få flere oplysninger i Kør Norton-scanninger for at tjekke for trusler på din pc

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v1910999
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 15/07/2020