Sletning af Norton Family-kontoen

Hvis du ikke længere bruger Norton Family-tjenesten, kan du til enhver tid slette din konto til den på Norton Family-webstedet. Før du går i gang med sletningen, skal du være opmærksom på følgende:

• Når du sletter kontoen, afbrydes tjenesten på alle enheder, som er knyttet til kontoen.

• Du mister alle indstillinger for beskyttelse af dine børn og historikken over tidligere aktiviteter og hændelser.

• Du skal afinstallere Norton Family-appen manuelt på alle enhederne.

Brug Norton Family-webstedet

1. Log på din Norton-konto.

2. Klik på dit profilikon.

3. Klik på og derefter på Rediger profil.

4. Nederst i vinduet Rediger profil skal du klikke på Slet min Norton Family-konto.

5. Angiv adgangskoden til din Norton-konto, og klik på Bekræft.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v126806945
Operativsystem Windows, Android, iOS
Sidst ændret: 19/06/2019