Indstilling af en husregel for videoovervågning

Videoovervågning understøttes på Windows-computere, Android-telefoner og -tablets samt på iPhone- og iPad-enheder.

Viser de videoer, dine børn ser online på deres enhed, og gør det muligt at se et klip fra hver video, så du ved, hvornår I bør tage en samtale.

Norton Family overvåger og registrerer de videoklip, som barnet ser på følgende videowebsteder (kun i browsere og ikke i apps):

• YouTube

• Hulu (kun på Windows-computere)

Når børnene ser en YouTube-afspilningsliste i Chrome på en Android-telefon eller -tablet, skjules adresselinjen automatisk. I dette tilfælde kan Norton Family ikke overvåge og rapportere individuelle videoer på afspilningslisten som separate aktiviteter. Derfor skal du bede dine børn om at bruge Norton Family-browseren, når de går på nettet på deres mobilenheder, så du får mest muligt ud af Norton Family.

For at videoovervågningen kan fungere korrekt, skal du sørge for, at Norton Family-udvidelsen er aktiveret på de browsere, som dit barn bruger til at oprette forbindelse til internettet.

Du kan bruge Nortons websted eller Norton Family-appen til forældre til at se eller opdatere husreglerne.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v125230013
Operativsystem Windows, Android, iOS
Sidst ændret: 09/07/2019