Aktivér Norton Family-browserudvidelsen

Norton Family-browserudvidelsen er et lille program, som er nødvendigt, for at visse Norton Family-funktioner kan fungere. På nuværende tidspunkt fås den til Internet Explorer, Mozilla Firefox og Google Chrome. Du skal aktivere den på alle de understøttede browsere, som dit barn bruger til at gå på internettet. Denne udvidelse er nødvendig for følgende funktioner:

• Overvågning af søgning på HTTPS-websteder

• Videoovervågning

• Internetovervågning på HTTPS-websteder

Funktioner som tidsopsyn og hurtig låsning fungerer, selvom udvidelsen ikke er deaktiveret. Hvis dit barns pc har Norton Family version 3.7.3 eller nyere, Norton Family tilføjer et ekstra lag af beskyttelse og viser en browserspecifik blokeringsside, selv hvis dit barn har ændret ved browserudvidelsen eller slået inkognito eller privat browsertilstand til, eller har brugt ikke-understøttede browsere fra tredjeparter til at få adgang til et blokeret websted. Du får dog den bedste beskyttelse med Norton Family, hvis du aktiverer udvidelsen i børnenes browsere. Du får besked, hvis dit barn forsøger at ændre eller slå browserudvidelsen fra.

Aktivering af udvidelsen i Internet Explorer

1. Start Internet Explorer.

2. Klik på værktøjsikonet i øverste højre hjørne , og klik på Administrer tilføjelsesprogrammer.

3. Kontrollér statussen for Norton Family BHO på listen over nyligt indlæste tilføjelsesprogrammer.

4. Hvis statussen er Deaktiveret, skal du klikke på Aktivér.

5. Klik på Luk.

6. Start Internet Explorer igen.

Aktivering af udvidelsen i Mozilla Firefox

1. Åbn Firefox.

2. I øverste højre hjørne af browservinduet skal du klikke på værktøjsikonet og derefter klikke på Tilføjelsesprogrammer.

3. I venstre side af siden Tilføjelsesprogrammer skal du klikke på fanen Udvidelser.

4. Vælg Norton Family-udvidelsen, og aktivér den.

5. For at opnå den bedste beskyttelse skal du klikke på For best protection, click Tillad, for at udvidensen tilgår barnets onlineaktiviteter i tilstanden privat browsing.

6. Luk og genstart browseren.

Aktivering af udvidelsen i Chrome

1. Åbn Chrome.

2. I øverste højre hjørne af browservinduet skal du klikke på ikonet for flere indstillinger > Flere værktøjer > Udvidelser.

3. Find Norton Family-udvidelsen, og aktivér den.

4. Hvis du har Chrome-version 70 eller nyere, skal du klikke på Norton Family-ikonet > Kan læse og ændre webstedsdata og derefter vælge På alle websteder.

5. Luk og genstart browseren.

Aktivér udvidelsen i Microsoft Edge

1. Åbn Microsoft Edge.

2. Klik på ikonet Indstillinger m.m. øverst til højre, og klik derefter på Udvidelser.

3. Flyt skydeknappen på siden Installerede udvidelser ved siden af Norton Family for at aktivere udvidelsen.

4. Klik på ikonet Norton Family øverst i højre hjørne > Kan læse og ændre webstedsdata og derefter vælge På alle websteder.

5. Luk og genstart browseren.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v121520950
Operativsystem Windows, Android, iOS
Sidst ændret: 10/03/2021