Şunun için geçerlidir: Mac,Windows
Kasanızı Norton Password Manager tarayıcı uzantısından silebilirsiniz. Bir kasayı sildiğinizde, kasada depolanan tüm Password Manager verileri kalıcı olarak kaldırılır. Kasa verilerinizi daha sonra kullanabileceğinizi düşünüyorsanız, kasanızı silmeyin.
Norton Password Manager'ı iki faktörlü kimlik doğrulama hesapları için kimlik doğrulayıcı olarak kullanıyorsanız kasanızı silmeden önce bu hesapları başka bir kimlik doğrulayıcı uygulamaya taşıyın veya iki faktörlü kimlik doğrulamayı kapatın. Bunu yapmamanız kimlik doğrulama kodlarınıza erişiminizi kaybetmenize neden olabilir.
Tarayıcınızı açın.
Tarayıcının sağ üst köşesindeki Norton Password Manager seçeneğine tıklayın.
Aşağıdakilerden birini yapın:
Norton hesabınızda oturum açmışsanız
Açılır pencerede Kasa kilidini aç öğesine tıklayın.
Norton hesabınıza giriş yapmadıysanız
Görüntülenen açılır ekranda Giriş seçeneğine tıklayın ve hesabınıza giriş yapın
Aşağıdakilerden birini yapın:
Parolasız Kasa Açmayı ayarladıysanız, Norton Password Manager kasanızda oturum açmak için mobil cihazınızda Onayla ögesine tıklayın.
Parolasız Kasa Açma özelliğini ayarlamadıysanız Norton Password Manager tarayıcı uzantısından Ana Şifrenizi Kullanın seçeneğine tıklayın.
Kasanızın kilidini açın penceresinde, Ana Şifrenizi girin ve Kilidi kaldır ögesine tıklayın.
Norton Password Manager uzantısı simgesine ve Web Uygulamasını Aç öğesine tıklayın.
Ayarlar penceresinde, Verilerim altında, Norton Password Manager kasasını silin öğesine tıklayın.
İstenirse hesabınıza giriş yapın.
Kasanızı sıfırlamak istiyor musunuz? ekranında Sıfırla'yı tıklayın.
Tarayıcınızı açın.
Tarayıcının sağ üst köşesindeki Norton Password Manager seçeneğine tıklayın.
Aşağıdakilerden birini yapın:
Norton hesabınızda oturum açmışsanız
Açılır pencerede Kasa kilidini aç öğesine tıklayın.
Norton hesabınıza giriş yapmadıysanız
Görüntülenen açılır ekranda Giriş seçeneğine tıklayın ve hesabınıza giriş yapın
Kasanızın kilidini açın ekranında, Ana şifrenizi unuttunuz mu? ögesine tıklayın.
Görüntülenen ekranda Tüm verilerimin kaybolacağını anlıyorum seçeneğini etkinleştirin ve Kasayı sıfırla seçeneğine tıklayın.
Bu makale yardımcı oldu mu?