Güvenlik Talebi

Tüm Ağ Trafiğini Bloke Et seçeneğini Bloke olarak ayarladığınızda, güvenlik duvarı bilgisayarınıza gelen ve bilgisayarınızdan giden tüm iletişimleri bloke eder. Güvenlik duvarının tüm ağ erişimini bloke edeceği süreyi belirtebilirsiniz. Belirttiğiniz süre sona erdiğinde, özellik otomatik olarak sıfırlanır. Seçeneğinizin bloke edilmiş durumda olduğu süre içinde bilgisayarınızı yeniden başlattığınızda da seçenek varsayılan ayarlarına sıfırlanır. İstediğiniz zaman ayarlarınızı geçersiz kılabilir ve Ayarlar penceresinde özelliği etkinleştirebilirsiniz.

Güvenlik Duvarı Genel ayarları hakkında

Teşekkür ederiz!

Norton Destek'i kullandığınız için teşekkür ederiz.

< Geri

Bu çözüm sorunumun üstesinden gelmemi kolaylaştırdı.

Evet Hayır

Bu çözümü geliştirmemize yardımcı olun.

Bu deneyimin geliştirilmesine yardımcı olduğunuz için teşekkür ederiz.

Şimdi ne yapmak istersiniz?

Çözümleri tarayın ya da Bize Ulaşın.

DOCID: v19794928_N360_N360SOS_6_tr_tk
İşletim Sistemi: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Son değişiklik tarihi: 31/10/2011