Güvenlik Duvarını Sıfırla

Güvenlik Duvarını Sıfırla seçeneği, Akıllı Güvenlik Duvarı'nı varsayılan durumuna döndürür. Bu nedenle, güvenlik duvarını sıfırladığınızda Norton 360 Online bir iletişim kutusu aracılığıyla onayınızı ister.

Güvenlik Duvarını Sıfırla seçeneği, güvenlik duvarı kuralları ve güven denetimi ayarları gibi güvenlik duvarı ayarlarını sıfırlar. Örneğin, güvenlik duvarını sıfırlarsanız, yapılandırmış olduğunuz tüm özel kurallar veya ayarlar kaldırılır. Güvenlik duvarının sıfırlanması, AutoBlock uygulanmış bilgisayarları temizler ve ayrıca Ağ Güvenlik Haritası'ndaki Güven Denetimi ayarlarını değiştirir. Windows XP'de Norton 360 Online, güvenlik duvarını sıfırlamanızın ardından ağın güven düzeyini seçmenizi ister. Bu uyarı yalnızca paylaşmaya yönelik güvenlik ölçütleri eşleşirse görünür.

Bir olay logu, tüm güvenlik duvarı etkinliklerinin listesini tutar. Güvenlik Geçmişi penceresindeki Güvenlik Duvarı - Etkinlikler kategorisi altında log dosyalarını görüntüleyebilirsiniz.

Önerilen güvenlik duvarı kurallarının ve ayarlarının yapılandırılmasını sağlamak için Sıfırla 'yı tıklatabilirsiniz. Örneğin, sıradışı protokol listesini özelleştirdiyseniz varsayılan ayarına sıfırlanır. Benzer şekilde, herhangi bir gelişmiş güvenlik duvarı özelliğini açtıysanız veya kapattıysanız, varsayılan durumuna sıfırlanır.

Ürün yazılımı, sıfırlanması için birkaç saniye boyunca devre dışı bırakılır.

Akıllı Güvenlik Duvarı hakkında

Akıllı Güvenlik Duvarı Gelişmiş ayarları hakkında

Teşekkür ederiz!

Norton Destek'i kullandığınız için teşekkür ederiz.

< Geri

Bu bilgi yardımcı oldu mu?

DOCID: v15457115_N360_N360SOS_6_tr_tk
İşletim Sistemi: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Son değişiklik tarihi: 30/10/2011