Om Norton Studio.

Norton Studio är en universell Windows-app som endast är tillgänglig för stationära datorer och bärbara datorer. Du kan ladda ner Norton Studio från Windows Store Med Norton Studio kan du fjärrövervaka aktuell säkerhetsstatus för dina enheter och få åtkomst till andra Norton-produkter. Du kan åtgärda problemen med Norton-produkten på alla dina enheter med Norton Studio. Dina Norton-säkerhetsprodukten måste registreras i ditt Norton-konto för att kunna använda Norton Studio. Om du inte har något Norton-konto kan du skapa ett i Norton Studio eller via https://my.norton.com.

Norton Studio fungerar endast i Windows 8 eller senare. Men du kan visa säkerhetsstatus i Norton Studio samt korrigera Norton-produktproblem i enheter som kör tidigare versioner av Windows. Om du exempelvis har installerat Norton Studio och Norton 360 på en bärbar dator med Windows 8. Du har även Norton Internet Security och Norton AntiVirus installerade på dina stationära datorer som kör Windows XP respektive Vista. I detta fall kan du se säkerhetsstatusen för de tre enheterna i appen Norton Studio. Kontrollera att alla enheterna är kopplade till samma Norton-konto som användes vid inloggningen till Norton Studio.

Norton Studio-appen finns inte på enheter med ARM-processorer.

Följande tabell visar kompatibiliteten mellan produkten och operativsystemet:

Produktversion

Version av operativsystemet

Norton Studio 1.3

Windows 8

Norton Studio 1.4

Windows 8.1

Norton Studio 1.5 eller senare

Windows 10 RS1 eller senare

Kontrollera att alternativet Fjärrhantering är aktiverat i Norton-säkerhetsprodukten för att kunna fjärrhantera Norton-produktinformationen i Norton Studio. När alternativet Fjärrhantering är aktiverat skickar Norton-produkten information till Norton Studio. När detta alternativ är inaktiverat publicerar inte Norton-produkten någon information i Norton Studio.

I Norton Studio kan du se aktuella säkerhetsstatus för Norton-produkterna där Norton AntiVirus, Norton Internet Security, Norton 360, Norton Security och Norton Mobile Security ingår. Med Norton Studio får du även åtkomst till tjänster i Norton Identity Safe, Norton Family, Norton Update Center, Norton WiFi Privacy och Norton Live (endast tillgängliga på engelska i Norton Studio). Dessutom kan du förhandsgranska olika Norton-erbjudanden i en ruta i Norton Studios huvudfönster. Du kan klicka på det relevanta Norton-erbjudandet för att komma till den specifika webbsidan med Norton-erbjudanden. Enheten måste vara ansluten till internet för att du ska kunna använda Norton Studio. Du kan behöva rulla åt höger eller vänster i huvudfönstret i Norton Studio för att välja en specifik Norton-produkt. Klicka var som helst på produktpanelen för åtkomst till en Norton-produkt.

Utformningen av en dynamisk cyklisk panel på Windows Start -skärmen ger dig snabb överblick över alla enheter där en Norton-produkt är installerad. Du kan ändra storleken på Norton Studio-panelen till liten, medel, bred eller stor

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v74591395
Operativsystem: Windows
Senast ändrat: 12/06/2019