Upphörande av tillgänglighet till Norton Studio

Norton Studio är inte tillgänglig för nedladdning från Microsoft Store sedan den 20 september 2019.

Varför är Norton Studio inte längre tillgänglig?

Vi strävar efter att ta fram branschledande och relevant säkerhet som hjälper dig att skydda dina enheter och din personliga information på dem. Med jämna mellanrum utvärderar vi våra erbjudanden och funktioner för att säkerställa värdet för våra konsumenter och partners. Som ett resultat har vi beslutat att avveckla Norton Studio på Microsoft Windows-plattformen.