Ta bort fil-ID:n som undantas under sökningar

När du kör en sökning utesluter Norton de filer som har lagts till i Sökuteslutningar. Om du vill att Norton ska söka igenom alla filer på datorn, måste du ta bort dessa fil-ID:n

Rensa fil-ID:n som undantas under genomsökningar

1. Öppna Norton Device Security-produkten.

Om du ser fönstret Mitt Norton bredvid Enhetssäkerhet ska du klicka på Öppna.

2. Klicka på Inställningar i Norton-produktens huvudfönster.

3. Klicka på Antivirus i fönstret Inställningar.

4. Klicka på fliken Sökningar och risker.

5. Klicka på Ta bort alla under Uteslutningar/låga risker i raden Avmarkera fil-id:n som utesluts under sökningar.

6. Klicka på Ja i fönstret Varning.