Verifiera att ett e-postmeddelande du fått från Norton är äkta

Vi informerar dig om de senaste erbjudandena, nyheterna och produktuppdateringarna från Norton via e-postmeddelanden eller direktutskick. Det här dokumentet beskriver de olika typerna av e-postmeddelanden eller direktutskick från oss, så att du kan avgöra om e-postmeddelandet du har fått kommer från Norton eller inte.

Det är endast avsett som en vägledning och informationen om e-postmeddelandena eller direktutskicken från Norton kan ändras med tiden. Det är möjligt att e-post eller direktutskick från Norton eller andra NortonLifeLock-varumärken kanske inte innehåller alla kännetecken som beskrivs i det här dokumentet. Det är också möjligt att e-post eller direktutskick som inte kommer från Norton innehåller alla kännetecken som beskrivs här.

Nortons närstående företag kan också skicka e-postmeddelanden eller direktutskick med erbjudanden om Norton-produkter. De kan innehålla varumärkesskyddade Norton-bilder, men Norton-kundinformation används inte för att skicka dessa e-postmeddelanden eller direktutskick, och de skickas inte från Norton. Du bör aldrig ange personlig eller konfidentiell information till en avsändare eller webbsida som du inte känner eller litar på.

Om du har frågor gällande en e-postadress du har mottagit kan du kontakta Kundtjänst och support.

Erbjudanden från Norton Online Store

Teamet från Norton Online Store skickar e-postmeddelanden med information om kommande produkter och specialerbjudanden.

• Vi skickar dessa e-postmeddelanden från följande adresser:

• norton@nortonlifelock.com

• norton@secure.norton.com

• ems@norton.com

• lifelock@secure.norton.com

• information@mail.nortonstore.hk

• Webbadressen i våra e-postmeddelanden pekar på servern på: https://secure.norton.com

• Se till att webbadresserna börjar med https:// och har en domän på norton.com eller lifelock.com.

E-postmeddelanden från Norton-program

Användare av Norton-program som Norton Mobile Security, Norton Family och Norton Safe Web kan få varningar och meddelanden via e-post. Trots att dessa e-postmeddelanden kan ha vissa av de kännetecken som finns i e-post från Norton Online Store, är det viktigt att du alltid verifierar vilken webbplats du är på innan du anger inloggningsinformation. Dessa produkter använder inloggningsuppgifterna till ditt Norton Kontrollera att du är på en av följande webbplatser innan du anger informationen:

Vi skickar dessa e-postmeddelanden från följande adresser:

• noreply@norton.com

• no-reply@nortonlifelock.com

• NortonAccount@norton.com

• norton@nortonlifelock.com

• management@norton.com

E-postmeddelanden med orderinformation

Om du är registrerad för automatisk förnyelse eller har köpt något via Norton Online Store får du e-postmeddelanden med information om kommande fakturering eller lagda order.

Vi skickar dessa e-postmeddelanden från:

• Norton Store <noreply@mail.norton.com>

• Norton Store <orders@mail.norton.com>

• noreply_subscriptions@mail.norton.com

• Norton <norton@email.norton.com>

• Norton <norton@e-mail.norton.com>

• reply@secure.norton.com

E-postmeddelanden för inköp från Google Play kommer från: Google Play <noreply-google-play@google.com>

Ämnesraden för dessa e-postmeddelanden ser ut ungefär så här: Din orderbekräftelse från Norton Store för order #NP0000000

E-postmeddelande om installation av Norton

När ordern har behandlats, skickas anvisningar om nedladdning och installation till dig via e-post. Om du vill installera Norton på andra enheter öppnar du e-postmeddelandet på dessa enheter och installerar produkten.

E-postmeddelandet skickas från:

• management@norton.com

Annan e-post från Norton

• noreply@identityprotection.norton.com

• norton@securenorton.com

• reply.be@secure.norton.com

• nortonsupport2@nortonlifelock.com används för att skicka "ärendenumret" till dig.

• noreply_subscriptions@subscriptions.norton.com används för att skicka e-postmeddelanden från Norton för att uppdatera faktureringsuppgifter.

• no-reply@ifeelgoods.com används för att skicka Amazon-presentkort

• notification@nortonlifelock.com

• nortonlifelock@zuberance.com används för att skicka e-post som rör NortonLifeLock All-Stars-programmet och pekar mot servern https://norton.zuberance.com

E-post från LifeLock

• member.services@lifelock.com (om du har tjänsten Skydd mot identitetsstöld på kontot kommer e-postmeddelanden från LifeLock från den här e-postadressen)

• donotreply@lifelock.com

Undersökningar

Norton samarbetar med en tredjepartsleverantör, Medallia, som skickar ut undersökningar så att vi får se vad du tycker om oss. E-postmeddelandena skickas oftast om du nyligen har varit i kontakt med oss, men kan även skickas vid andra tillfällen. De skickas vanligtvis från följande avsändaradresser:

• NortonLifelockfeedback@nortonlifelock.com

Meddelandena kan ha följande typ av ämne:

• Norton vill gärna ha dina synpunkter

• En vänlig påminnelse från Norton

• LifeLock vill gärna ha dina synpunkter

• En vänlig påminnelse från LifeLock

• Norton välkomnar din feedback - 3-minutersundersökning

• LifeLock välkomnar din feedback - 3-minutersundersökning

• NortonLifeLock vill gärna ha din feedback

• Det är inte för sent att dela din feedback

Länkarna i e-postmeddelandena pekar vanligtvis på servern på https://survey3.medallia.com.

Direktutskick

Här beskrivs några andra scenarion där du kan få direktutskick:

• Inte förnyat eller installerat

• E-postmeddelandet från Norton-kontot fick en hård eller mjuk studs

• Fel vid fakturering eller påminnelser relaterade till automatisk förnyelse

• Allmänna marknadsföringskampanjer

Skicka ett misstänkt e-postmeddelande till Norton

Du kan rapportera skräppost eller bedrägerimeddelanden som du får till Norton. Mer information finns i Rapportera skräppost eller bedrägerimeddelanden till Norton.