Verifiera att ett e-postmeddelande du fått från Norton är äkta

Vi informerar dig om de senaste erbjudandena, nyheterna och produktuppdateringarna från Norton via e-postmeddelanden eller direktutskick. Nortons närstående företag kan också skicka e-postmeddelanden eller direktutskick om olika erbjudanden på eller kampanjer för Norton-produkter. De kan innehålla varumärkesskyddade Norton-bilder, men din personliga information används inte för att skicka dessa meddelanden. Du bör aldrig uppge personlig eller konfidentiell information till en avsändare eller på en webbsida som du inte känner till eller litar på.

Ibland kan du få e-postmeddelanden från bedragare som påstår att meddelandet är från Norton. Om du får misstänkta e-postmeddelanden som ser ut att komma från oss kan du vidarebefordra dem som bilagor till spam@norton.com.Läs internetbedrägerier och hur du undviker dem för mer information.

Här finns en lista över legitima Norton-domäner som referens. Du kan använda sökfunktionen i webbläsaren (tryck Ctrl + F eller Command + F) och skriva in domänen för att se om den finns med här.

Om du till exempel har fått ett e-postmeddelande från noreply@norton.com ska du öppna sökfunktionen i webbläsaren och skriva @norton.com. Om domänen finns med här är e-postmeddelandet du har fått ett legitimt Norton-meddelande.

• @nortonlifelock.com
  • @norton.com
  • @identity.norton.com
  • @login.norton.com
  • @securenorton.com
  • @secure.norton.com
  • @lifelock.norton.com
  • @mylogin.norton.com
  • @myidentity.norton.com
  • @family.norton.com
  • @lifelock.com
  • @mail.nortonstore.hk
  • @mail.nortonstore.cn
  • @mail.nortonstore.tw
  • @mail.nortonstore.kr
  • @mail.nortonstore.jp
  • @mail.norton.com
  • @email.norton.com
  • @e-mail.norton.com
  • @identityprotection.norton.com
  • @subscriptions.norton.com
  • @zuberance.com
  • @ifeelgoods.com
  • @trustpilot.com
  • @club-off.com
  • @m.onetrust.com
  • @cleverbridge.com
  • @creditview.co.uk

Du kan få e-postmeddelanden angående

• Erbjudanden från Norton Online Store
  • Meddelanden från Norton-program
  • Köprelaterad information
  • Att komma igång med Norton
  • Feedbackundersökningar

Du kan få direktutskick om

• Prenumerationen inte har förnyats eller installerats
  • E-postadressen till Norton-kontot inte längre är aktiv
  • Fakturering misslyckas och påminnelser om förnyelse skickas ut
  • Erbjudanden och kampanjer

Det är endast avsett som en vägledning och informationen om e-postmeddelandena eller direktutskicken från Norton kan ändras med tiden. Om du inte kan verifiera att meddelandet du fått är äkta kan du kontakta Kundtjänst och support.

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v71088498