Självstudier för Norton Power Eraser

Visste du detta?

Många prenumerationsplaner tillåter att du förlänger Norton-skyddet till flera enheter utan extra kostnad.

» Lär dig mer

Norton Power Eraser är ett program som tar bort hot från din dator. Det kan laddas ner gratis. Verktyget kan användas för att söka efter hot även om du redan har en Norton-produkt eller någon annan säkerhetsprodukt på datorn. Om du inte kan starta datorn i normalläge kan du köra verktyget i felsäkert läge. Norton Power Eraser är enkelt att ladda ner och söker snabbt igenom din dator på jakt efter de mest aggressiva datorvirusen. Du behöver inte installera det här verktyget.

Norton Power Eraser är endast kompatibelt med datorer som har Microsoft Windows-operativsystem. Det fungerar inte med datorer som använder macOS, WinPE, Android och iOS.

Norton Power Eraser använder aggressiva metoder för att upptäcka hot, och det kan hända att legitima program markeras för borttagning. Du bör därför noga gå igenom sidan med sökresultat innan du tar bort några filer.

Ladda ner Norton Power Eraser och kör en sökning

1. Ladda ner Norton Power Eraser

2. Klicka på Spara.

3. Välj att spara filen på skrivbordet och klicka sedan på Spara.

4. Dubbelklicka på filen NPE.exe för att köra Norton Power Eraser.

5. Läs igenom licensavtalet och klicka på Acceptera.

Norton Power Eraser söker efter och laddar ner den nya versionen (om det finns någon).

6. Klicka på ikonen Sök efter risker i Norton Power Eraser -fönstret.

7. Norton Power Eraser utför som standard en rootkitsökning vilken kräver att systemet startas om. Klicka på Starta om när du uppmanas att starta om datorn.

Om du inte vill utföra rootkitsökningen går du till Inställningar och avmarkerar alternativet Inkludera rootkitsökning (kräver omstart av datorn).

8. Vänta tills sökningen är klar.

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v69675421
Operativsystem: Windows
Senast ändrat: 28/06/2020