Vad är Norton Virus Protection Promise?

Visste du detta?

Många prenumerationsplaner tillåter att du inkluderar flera enheter i ditt Norton-skydd utan extra kostnad.

» Lär dig mer

I de flesta Norton-erbjudanden medföljer förmånen Norton Virus Protection Promise. Med denna får du kontakt med Norton-experter som hjälper dig att undersöka och ta bort de virus som kan dyka upp under prenumerationsperioden. I enlighet med villkoren, om Symantec mot förmodan inte kan ta bort alla virus från din enhet, är du berättigad till en återbetalning av Norton-prenumerationen eller Norton-paketet (om tillämpligt).

Mer information finns i Villkor.

Dessa steg avser den aktuella versionen av Norton-produkter. Om du använder en äldre version eller inte vet vilken produktversion du har, går du till Norton Update Center.

Hur vet du om du är berättigad till Norton Virus Protection Promise?

Tillgängligheten för Norton Virus Protection Promise visas under den aktuella prenumerationen på fliken Tjänster när du loggar in på Norton-kontot.

1. Logga in på Norton-kontot.

2. Välj prenumerationen och kontrollera om Virus Protection Promise är tillgängligt på sidan Mina prenumerationer.

Virus Protection Promise visas under YTTERLIGARE FÖRDELAR.

Hur utnyttjar du Norton Virus Protection Promise om du tror att du är smittad?

Om du tror din dator är smittad rekommenderar vi att du kör en fullständig systemsökning med Norton-produkten. Om en fullständig systemsökning från Norton inte löser problemet, kan du använda Norton Power Eraser för att snabbt identifiera och ta bort hoten.

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v62458994_EndUserProfile_sv_se
Operativsystem: Windows
Senast ändrat: 06/02/2019