Åtgärda problem med långsam dator

Med tiden samlas onödiga filer och fragment på hårddisken under regelbunden användning av datorn. Dåliga datorvanor bidrar även till att göra datorn långsam.

Norton kan öka datorns hastighet med prestandahanterings- och optimeringsverktyg.

Undrar du varför datorn är långsam? Med Norton Computer Tune Up-tjänsten hjälper våra experter dig att optimera inställningarna i datorn och förbättra starthastigheten så att datorn blir som ny. (endast tillgängligt för amerikanska kunder)

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v59066932
Operativsystem: Windows
Senast ändrat: 01/09/2020