Mer information om uteslutningslista för intrångsskydd

Om du är säker på att enheterna i nätverket är säkra kan du ändra pålitlighetsnivån för enheten till Helt pålitlig. Du kan konfigurera pålitlighetsnivån för en enhet med hjälp av Device Trust under Nätverksinställningar. Du kan undanta dessa pålitliga enheter från intrångsskyddssökning. När du undantar enheter som är helt pålitliga från intrångsskyddssökningar minskar genomsökningstiden och nätverkshastigheten förbättras. När du undantar en enhet som har angetts som Helt pålitlig, genomsöker Norton-produkten inte någon information som kommer från den enheten. Helt pålitliga enheter som undantas från intrångsskyddssökning läggs till i intrångsskyddets uteslutningslista.

Om du märker att någon av de enheter du har undantagit från intrångsskyddssökning är smittad kan du rensa den sparade undantagslistan. När du rensar uteslutningslistan tar Norton-produkten bort alla uteslutna IPS-enheter i listan.

Du kan rensa den sparade uteslutningslistan i följande situationer:

• Någon av de enheter du har undantagit från intrångsskyddssökning är smittad.

• Någon av de enheter du har undantagit från intrångsskyddssökning försöker smitta din dator.

• Ditt hemnätverk är smittat.

Ta bort alla enheter från uteslutningslistan för intrångsskydd

1. Öppna Norton Device Security-produkten.

Om du ser fönstret Mitt Norton bredvid Enhetssäkerhet ska du klicka på Öppna.

2. Klicka på Inställningar i Norton-produktens huvudfönster.

3. Klicka på Brandvägg i fönstret Inställningar.

4. Klicka på fliken Intrångs- och webbläsarskydd.

5. Klicka på Rensa under Intrångsskydd i raden Uteslutningslista.

6. Klicka på Ja i bekräftelserutan.

7. Klicka på Stäng i fönstret Inställningar.