Konfigurera inställningar för intrångsskydd

Intrångsskydd skyddar dig från angrepp när du är online. Intrångsskyddet söker efter angreppssignaturer i nätverkstrafiken, exempelvis sociala hot och utgående angrepp, som identifierar försök att utnyttja sårbarheter i ditt operativsystem, eller i ett program som du använder. Intrångsskyddet skyddar dig genom att sorterar bort paket från datorer som försöker skicka data via kända angreppssignaturer. Funktionen blockerar anslutningar till dessa datorer.

Intrångsskyddet är som standard aktiverat. Det måste vara aktiverat för att anpassa inställningarna nedan.

När Intrångsskydd är inaktiverat är datorn inte tillräckligt skyddad mot internethot och säkerhetsrisker.

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v15471442
Operativsystem: Windows
Senast ändrat: 06/01/2021