Kör en fullständig sökning

Vid en fullständig sökning kontrolleras alla startblock, filer och pågående processer som du har tillgång till. Detta söker igenom datorn noggrant och tar längre tid.

Kör en fullständig sökning

1. Öppna Norton Device Security-produkten.

Om du ser fönstret Mitt Norton bredvid Enhetssäkerhet ska du klicka på Öppna.

2. Dubbelklicka på Säkerhet i Norton-produktens huvudfönster och klicka sedan på Sökningar.

3. I fönstret Sökningar under Sökningar och uppgifter klickar du på Fullständig sökning.

4. Klicka på Kör.

Så här söker du igenom datorn med Norton Security

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v13139256