Självstudier för Norton Power Eraser för Windows 10/8/7

Norton Power Eraser är ett program som tar bort hot från din dator. Det kan laddas ner gratis. Verktyget kan användas för att söka efter hot även om du redan har en Norton-produkt eller någon annan säkerhetsprodukt på datorn. Om du inte kan starta datorn i normalläge kan du köra verktyget i felsäkert läge. Norton Power Eraser är enkelt att ladda ner och söker snabbt igenom din dator på jakt efter de mest aggressiva datorvirusen. Du behöver inte installera det här verktyget.

Om du använder Windows XP eller Vista läser du Självstudier för Norton Power Eraser för Windows XP/Vista.

Norton Power Eraser är endast kompatibelt med datorer som har Microsoft Windows-operativsystem. Det fungerar inte med datorer som kör macOS X, WinPE, Android- och iOS-enheter.

Norton Power Eraser använder aggressiva metoder för att upptäcka hot, och det kan hända att legitima program markeras för borttagning. Du bör därför noga gå igenom sidan med sökresultat innan du tar bort några filer. Om du tar bort ett legitimt program av misstag kan du köra Norton Power Eraser för att granska tidigare reparationssessioner och ångra dem.

Ladda ner Norton Power Eraser och kör en fullständig systemsökning

1. Ladda ner Norton Power Eraser.

2. Tryck på tangenterna Ctrl + J för att öppna nedladdningsfönstret i webbläsaren och dubbelklicka på NPE.exe -filen.

Om fönstret User Account Control visas klickar du på Ja eller Fortsätt.

3. Läs igenom licensavtalet och klicka på Godkänn.

Om du redan har godkänt licensavtalet blir du inte ombedd att godkänna det igen.

Norton Power Eraser söker efter och laddar automatiskt ner den nya versionen (om det finns någon).

4. I fönstret Norton Power Eraser väljer du Fullständig systemsökning och klickar på Kör nu.

5. Om du vill inkludera rootkitsökningen klickar du på Inställningar, och under Inställningar för sökning och logg växlar du till alternativet Inkludera rootkitsökning (kräver omstart av datorn).

Klicka på Starta om när du uppmanas att starta om datorn.

6. Vänta tills sökningen är klar.

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v129164633
Operativsystem: Windows
Senast ändrat: 01/04/2021