Visa ditt barns plats med hjälp av Norton Family

Platsuppsikt stöds på Android-telefoner, Android-surfplattor, iPhone och iPad. Android: Funktionen är endast tillgänglig i USA, Kanada, Storbritannien, Australien, Nya Zeeland och Japan. iOS: Funktionen är för närvarande endast tillgänglig i Storbritannien, USA, Japan, Australien, Nya Zeeland, Indonesien, Hongkong och Sydafrika.

Platsaktivitetrapport låter dig spåra platsen där dina barn är, och veta att de är säkra när de rör sig med enheten.

Hur korrekt platsen är beror på nätverksdata och andra faktorer, som atmosfäriska störningar och mottagarens kvalitet. Om enheten stöder trådlöst och GPS, kan exaktheten begränsas till några meter för bättre resultat.

Du kan använda Norton-webbplatsen eller appen Norton Family för föräldrar för att se aktiviteter från barnet.

Nortons webbplats eller Norton Family-appen för iOS

1. Gör något av följande:

• Logga in på ditt Norton.

• Öppna appen Norton Family för föräldrar på iOS.

2. Välj ett barn vars platsaktivitet du vill spåra.

3. Under avsnittet Plats kan du se barnets senaste plats.

4. För att se den detaljerade rapporten, klicka på Visa detaljer.

5. Klicka på Hitta nu för att visa barnets aktuella plats.

6. Klicka på I dag för att visa var barnet varit under den aktuella dagen.

7. Om du vill se barnets tidigare platser klickar du på Välj datum och väljer ett tidsintervall.

8. Klicka på knappnålen för platsen för att visa den fullständiga adressen.

Norton Family föräldrakontroll för Android

1. Öppna Norton Family-föräldrakontrollappen i föräldraläge.

2. Tryck på barnprofilen vars plats du vill spåra.

3. Gå till fliken Aktivitet.

4. Klicka på Plats i listan.

5. Tryck på Uppdatera för att uppdatera platsstatusen.

6. Tryck på platsmarkören för att se barnets aktuella platsadress. Använd knapparna + och - för att zooma in eller ut på kartan.