Visa ditt barns plats

Platsuppsikt stöds på Android-telefoner, Android-surfplattor, iPhone och iPad. Android: Funktionen är endast tillgänglig i USA, Kanada, Storbritannien, Australien, Nya Zeeland och Japan. iOS: Funktionen är för närvarande endast tillgänglig i Storbritannien, USA, Japan, Australien, Nya Zeeland, Indonesien, Hongkong och Sydafrika.

Platsaktivitetrapport låter dig spåra platsen där dina barn är, och veta att de är säkra när de rör sig med enheten.

Hur korrekt platsen är beror på nätverksdata och andra faktorer, som atmosfäriska störningar och mottagarens kvalitet. Om enheten stöder trådlöst och GPS, kan exaktheten begränsas till några meter för bättre resultat.

Du kan använda Norton-webbplatsen eller appen Norton Family för föräldrar för att se aktiviteter från barnet.

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v125501904
Operativsystem: Android, iOS
Senast ändrat: 06/01/2021