Ta bort falska popup-fönster eller bedrägeri meddelande om teknisk support som säger att datorn är infekterad

En del vilseledande företag använder falska popup-varningar som påstår att datorn har smittats av ett virus. Dessa popup-fönster är gjorda för att se ut som varningarna från Nortons virussökning eller andra legitima säkerhet varningar.

För att identifiera och undvika bedrägerier inom teknisk support:

• Undersök meddelandet noga. Leta efter uppenbara tecken på bedrägeri, till exempel dålig stavning, oprofessionell grafik och dålig grammatik.

• Sök på internet efter telefonnumret som anges i popup-fönstret för att bekräfta dess giltighet.

• Du får aldrig oombedda samtal från Norton-support om att åtgärda problem med din dator. Du får bara telefonsamtal om du har begärt det.

Läs Mer information om bedrägerier inom teknisk support och hur du undviker dem för mer information.

Kontakta Kundtjänst och support om du behöver hjälp.

Kontakta oss

Om du vill veta om e-postmeddelandet du har fått är från Norton, läs Kontrollera att ett e-postmeddelande du får från Norton är legitimt.

Om du tror att datorn är smittad, läs Tecken på att datorn kan vara smittad.

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v122764455
Operativsystem: Windows
Senast ändrat: 01/09/2020