Ta bort Kotver-malwarevarianterna från datorn

Den här artikeln innehåller information om borttagning av hotet Trojan.Kotver från datorn.

Innan du börjar

• Du måste vara inloggad på administratörskontot och alla andra användare måste vara utloggade för att verktyget ska fungera korrekt. Om du väljer Kör som administratör blir reparationen inte korrekt utförd.

• Ladda ner den kompatibla 32- eller 64-bitars versionen av verktyget beroende på vilken version av Windows du har.

Läs Microsoft Knowledge Base-artikeln för att få reda på vilken Windows-version du har.

• Innan du kör korrigeringsvertyget är det viktigt att du ändrar namnet på filen till ett tillfälligt namn. Om du inte byter namn på korrigeringsverktyget, kan Troja.Kotver avsluta processen och verktyget slutar fungera.

Ladda ner och kör verktyget

1. Gör något av följande beroende på vilken version av Windows du har.

2. Spara filen på skrivbordet i Windows. I några webbläsare sparas filen automatiskt till sin standardplats.

3. Öppna fönstret Nedladdade filer i webbläsaren genom att trycka på Ctrl + J.

4. Stäng alla öppna program.

5. Ändra namn på verktyget till TILLFÄLLIGT NAMN.exe

6. Dubbelklicka på filen med det nya namnet TILLFÄLLIGT NAMN.exe.

7. Klicka på Jag godkänner.

8. Klicka på Start.

Verktyget körs och tar bort hotet från datorn. Om verktyget inte kan ta bort hotet, måste du ta bort det manuellt.

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v119650544_EndUserProfile_sv_se
Operativsystem: Windows
Senast ändrat: 25/01/2018