Kör en sökning efter oönskade program med Norton Power Eraser

I Norton Power Eraser finns det ett alternativ för att söka efter oönskade program, s k PUP eller PUA (potentially unwanted programs/potentially unwanted applications).

Ladda ner och kör Norton Power Eraser - Sök efter oönskade program (på Windows 10/8/7)

1. Ladda ner Norton Power Eraser.

2. Tryck på tangenterna Ctrl + J för att öppna nedladdningsfönstret i webbläsaren och dubbelklicka på NPE.exe -filen.

3. Läs igenom licensavtalet och klicka på Godkänn.

Om du redan har godkänt licensavtalet kommer du inte att bli ombedd att godkänna det igen.

Norton Power Eraser söker efter och laddar automatiskt ner den nya versionen (om det finns någon).

4. I fönstret Norton Power Eraser väljer du Sök efter oönskade program och klickar på Kör nu.

5. När Norton Power Eraser har slutfört sökningen visas resultatet i fönstret Sökning efter oönskade program slutförd.

Om inga oönskade program upptäcks på din dator, visas meddelandet " Inga hot hittades ". Klicka på Klart.

6. Om ett oönskat program upptäcks, ska du klicka på Avinstallera intill det oönskade programmet eller verktygsfältet i fönstret Sökning efter oönskade program slutförd.

7. Följ anvisningarna på skärmen.

8. Starta om datorn när avinstallationen är klar.

Du kan även göra följande med Norton Power Eraser:

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v113338950
Operativsystem: Windows
Senast ändrat: 26/02/2021