Kör en sökning efter oönskade program med Norton Power Eraser

I Norton Power Eraser finns det ett alternativ för att söka efter oönskade program, s k PUP eller PUA (potentially unwanted programs/potentially unwanted applications).

Ladda ner och kör Norton Power Eraser - Sök oönskade program

1. Ladda ner Norton Power Eraser.

2. Gör något av följande beroende vilken webbläsare du har:

• Internet Explorer: Klicka på Kör.

• Firefox eller Safari: Klicka på nedladdningsalternativet i webbläsarens övre högra hörn för att visa nedladdade filer och klicka på filen som du laddade ner.

• Chrome: Klicka på den nedladdade filen som visas längst ned i det vänstra hörnet.

3. Om fönstret User Account Control visas klickar du på Ja eller Fortsätt.

4. Läs igenom licensavtalet och klicka på Acceptera.

5. Klicka på ikonen Sök oönskade program i Norton Power Eraser -fönstret.

6. När Norton Power Eraser har slutfört sökningen visas resultatet i fönstret Sökning efter oönskade program slutförd.

Om inga oönskade program upptäcks på din dator, visas meddelandet " Inga risker hittades ". Klicka på Tillbaka.

7. Om ett oönskat program upptäcks, ska du klicka på Avinstallera intill det oönskade programmet eller verktygsfältet i fönstret Sökning efter oönskade program slutförd.

8. Följ anvisningarna på skärmen.

9. Starta om datorn när avinstallationen är klar.

Du kan även göra följande med Norton Power Eraser:

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v113338950
Operativsystem: Windows
Senast ändrat: 28/06/2020