Sök igenom datorn med Norton Bootable Recovery Tool

• Norton Bootable Recovery Tool startar din dator via dvd- eller USB-enheten och söker igenom datorn. Du måste ladda ner och skapa Norton Bootable Recovery Tool på en dvd- eller USB-enhet.

Du behöver följande för att skapa och köra Norton Bootable Recovery Tool:

• En tom dvd- eller USB-enhet

• Åtkomst till en annan dator med internetanslutning där du kan ladda ner och bränna bildfilen av Norton Bootable Recovery Tool på en dvd-skiva eller USB-enhet

Du kan få mer information om hur du använder Norton Bootable Recovery Tool om du går till nedladdningssidan för Norton Bootable Recovery Tool och väljer språk.

Upptäcktes några hot under sökningen?

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: kb20100815103916EN
Operativsystem: Windows
Senast ändrat: 27/01/2020