Mer information om din prenumeration som förnyas automatiskt

Vår automatiskt förnyande prenumeration är ett enkelt sätt att hjälpa dina enheter och din personliga information att förbli skyddade mot hot på internet. Du debiteras automatiskt varje månad eller år, beroende på ditt val, så skyddet är uppdaterat och aktivt utan att du behöver tänka på att förnya det.

När du väl har börjat prenumerera blir du debiterad enligt den faktureringsmetod som finns lagrad på kontot för att förnya prenumerationen till det då gällande priset för förnyelse av prenumeration tills du säger upp den. Vi skickar ett e-postmeddelande med prisuppgifter, villkor och övrig information innan du debiteras, så att du är förberedd.

Om du vill ha en återbetalning av prenumerationsavgiften kontaktar du Kundtjänst och support. Tänk på att när avgiften har återbetalats kan du inte längre känna dig lika trygg som när du var registrerad för tjänsten.

Vad gör jag om jag debiteras men inte har något skydd installerat?

Om du vill använda Norton-skyddet som du nyligen har debiterats för loggar du in på ditt konto och laddar ner Norton Device Security-produkten. Läs Ladda ner och installera Norton Device Security-produkten för detaljerade anvisningar.

När registrerade jag mig för en prenumeration med automatisk förnyelse?

Du registrerar dig för automatisk förnyelse av prenumeration när:
  • Du köper en prenumeration med automatisk förnyelse från vår Norton-butik på internet.

• Du aktiverar en prenumeration med automatisk förnyelse som är köpt från en återförsäljare eller en webbplats som tillhör ett närstående tredjepartsföretag till Norton.

Hur vet jag om prenumerationen förnyas automatiskt?

Du hittar status för prenumerationsförnyelsen på kontot. Logga in på ditt konto och gå till fliken Mina prenumerationer. Du kan se din status för prenumerationsförnyelse bredvid varje aktivt skydd som finns på ditt konto.
Om kreditkortsutdraget visar en sådan avgift så har du debiterats för prenumerationen med automatisk förnyelse.

Hur uppdaterar jag information gällande betalningssätt?

Du kan uppdatera betalningsinformationen från kontot.
Klicka på ditt namn längst upp till höger och klicka på på ditt https://my.norton.com konto. På fliken Faktureringsinformation klickar du på redigeringsikonen för att uppdatera och klickar på Spara.
Du får ett meddelande till den registrerade e-postadressen med en bekräftelse av ändringarna.

Hur går jag över till en prenumeration med automatisk förnyelse

Du kan aktivera automatisk prenumerationsförnyelse från kontot. Klicka på ditt namn längst upp till höger och klicka på på ditt https://my.norton.com konto. Bredvid det aktiva skyddet klickar du på Aktivera prenumerationsförnyelse.

Hur gör jag för att avbryta automatisk förnyelse av prenumerationen?

Om du vill säga upp prenumerationen loggar du in på kontot och går till fliken Mina prenumerationer, eller så chattar vi gärna om det.
Efter avbeställning förnyas inte din prenumeration automatiskt och ditt skydd upphör att gälla den sista dagen på din aktuella betalda period.
Om du har förnyats kan du ha rätt till återbetalning av din årliga förnyelseavgift om du begär det inom 60 dagar från faktureringsdatumet för förnyelsen. Se vår Återbetalningspolicy för villkor och bestämmelser.
Observera att för Norton 360 med LifeLock eller (äldre/fristående) LifeLock-medlemmar*:
Först och främst, om du inte förnyar prenumerationen upphör du omedelbart att vara berättigad till återställning och skydd under LifeLocks Million Dollar Protection Package eftersom du inte har ett aktuellt medlemskap i LifeLock. Som en påminnelse ger LifeLocks Million Dollar Protection Package††† ersättning för stulna medel och täckning för personliga utgifter upp till gränsen för ditt avtal.
Million Dollar Protection Package ger också täckning för advokater och experter, om det behövs, på upp till 1 miljon USD för att lösa ditt fall. Förmånerna under Master Policy utfärdas av United Specialty Insurance Company (State National Insurance Company, Inc. för NY-delstatsmedlemmar). Policyregler, villkor och undantag finns på NortonLifeLock.com/legal.
Om ett fall av stulen identitet skulle inträffa efter tjänstens upphörande åtnjuter du inte någon av de nämnda fördelarna. Vidare upphör alla pågående återställningsinsatser som LifeLock för tillfället ägnar sig åt å dina vägnar. För det andra skulle du inte längre motta några varningar, vilka kan meddela dig gällande potentiella fall av stulen identitet. Slutligen, om du väljer att registrera dig för Norton-tjänster i framtiden måste du vid omregistreringen ange all din information för övervakning på nytt samt ge nya samtycken.
* LifeLock-skydd mot identitetsstöld är inte tillgängligt i alla länder
††† Ersättning och kostnadskompensation, var och en med gränser på upp till 1 miljon dollar för LifeLock med Norton Benefit Essential, LifeLock med Norton Benefit Premier, Benefit Elite, Ultimate Plus, upp till 100 000 USD för Advantage, Senior och Ultimate, och upp till 25 000 USD för Standard, Basic, Select, Select för Norton 360, Command Center, Minor, Junior och Benefit Junior. Och upp till 1 miljon USD för advokater och experter om det behövs, för alla prenumerationer. Förmånerna under Master Policy utfärdas och täcks av United Specialty Insurance Company (State National Insurance Company, Inc. för NY-delstatsmedlemmar). Policyregler, villkor och undantag på: NortonLifeLock.com/legal.

Hur debiteras jag för prenumerationsförnyelsen?

När du väl har börjat prenumerera blir du debiterad enligt det faktureringssätt som finns lagrat i kontot för att förnya prenumerationen till det gällande priset för förnyelse av prenumeration (årsvis eller månadsvis) tills du avbryter.
Om du har en prenumeration med automatisk förnyelse skickar vi ett e-postmeddelande (mellan 30 och 45 dagar före förnyelsen) med prisuppgifter, villkor och övrig information innan du debiteras, så att du är beredd.

Hur hittar jag kvittot för förnyelseavgiften för en prenumeration med automatisk förnyelse?

Du kan hitta kvittot för förnyelseavgiften för en prenumeration med automatisk förnyelse på ditt konto. Klicka på ditt namn längst upp till höger och klicka på på ditt https://my.norton.com konto. Klicka på Ordernummer på fliken Orderhistorik för att se eller skriva ut kvittot.

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: kb20080417115558EN
Operativsystem: windows,mac,android,ios
Senast ändrat: 06/11/2021