Mer information om din prenumeration som förnyas automatiskt

Du har en prenumeration som förnyas automatiskt om du har: börjat prenumerera direkt hos oss, betalat den i förskott hos en återförsäljare eller i e-handeln, eller om du har aktiverat förnyelse av prenumerationen i ditt konto eller genom att kontakta oss.

Förbetalda prenumerationer som har köpts hos en återförsäljare eller i e-handeln är återkommande prenumerationer som förnyas automatiskt efter den första perioden som du har förbetalat hos återförsäljaren eller i e-handeln. För att aktivera och använda dem måste du registrera dig online och spara dina faktureringsuppgifter på kontot. Inga debiteringar sker före den dag då du ska debiteras för prenumerationsförnyelsen. Du kan säga upp förnyelsen på ditt konto när som helst före den dag då du ska debiteras om du inte vill förnya.

Hur fungerar det?

När du börjar prenumerera blir du debiterad enligt den betalningsmetod som finns lagrad på kontot för att förnya prenumerationen till det gällande månads- eller årspriset för förnyelse, såvida du inte säger upp prenumerationsförnyelsen på ditt konto eller genom att kontakta oss före den dag då du ska debiteras. För årsprenumerationer skickar vi ett e-postmeddelande till dig med förnyelsepriset, faktureringsdatumet och relaterad information innan debiteringen görs så att du är beredd.

Du kan avbryta automatisk förnyelse av prenumerationen när som helst före den dag då du ska debiteras genom att logga in på Norton-kontot eller genom att kontakta oss. Läs Avbryt automatisk förnyelse av Norton-prenumerationen för detaljerade anvisningar.

Om du vill säga upp prenumerationen och få en återbetalning kan du gå till Nortons annullerings- och återbetalningspolicy för att få mer information om uppsägning av avtal och återbetalningsrättigheter samt undantag.

Fördelar med en prenumeration som förnyas automatiskt:

• Vår prenumeration med automatisk förnyelse är ett enkelt sätt att hjälpa våra kunder att undvika avbrott i sin tjänst.
  • Du faktureras automatiskt månadsvis eller årsvis, beroende på vad du har valt, så att du har kontinuerlig tillgång till din tjänst utan att behöva oroa dig för utgångsdatum.

Aktivera prenumerationsförnyelse:

När du väl har börjat prenumerera kan du också aktivera förnyelsen av prenumerationen från ditt konto. Klicka på ditt namn längst upp till höger i kontot och klicka på Mina prenumerationer. Bredvid den aktiva prenumerationen klickar du på Aktivera prenumerationsförnyelse.

För Norton Small Business-prenumerationer gäller anvisningarna i den här artikeln endast för företagskontots ägare.

Mer hjälp

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: kb20080417115558EN
Operativsystem: Android;Mac;Windows;iOS
Senast ändrat: 15/02/2024