Gäller för: Windows
Om du har problem med lagringsutrymmet i Norton Cloud Backup kan du antingen uppgradera abonnemanget för att få mer lagringsutrymme eller ta bort befintliga säkerhetskopieringsuppsättningar som du inte behöver för att frigöra utrymme.
Norton övervakar ditt lagringsutrymme för säkerhetskopiering och meddelar dig om du behöver mer utrymme. Problemet uppstår om du har använt all tillgänglig internetlagring eller om du inte har tillräckligt med utrymme för säkerhetskopieringen på internet.
Du kan antingen,
Uppgradera till nästa högre prenumeration för att få mer lagringsutrymme. Gå till Norton-webbplatsen om du vill veta mer om de funktioner och förmåner som erbjuds med våra andra prenumerationer. Kontakta Kundtjänst och support för hjälp (eller)
Ta bort de tidigare säkerhetskopierade filerna och frigör lite utrymme
Du kan ta bort en säkerhetskopia som inte längre behövs. Det kan vara en god idé att ta bort en säkerhetskopia om du vill frigöra utrymme. Om det endast finns en säkerhetskopia kan du inte ta bort den. Däremot kan du skapa en ny säkerhetskopia och sedan ta bort den gamla.
Öppna din Norton enhetssäkerhetsapp.
Klicka på Säkerhet i den vänstra panelen.
I kontrollpanelen Säkerhet, i rutan Cloud Backup, klickar du på Öppna.
I fönstret Cloud Backup väljer du din säkerhetskopieringsplats.
Dina alternativ är:
Cloud Backup
Lokala säkerhetskopior
Välj den säkerhetskopia som du inte längre behöver och klicka på Hantera eller ikonen.
I fönstret som visas klickar du på fliken Inställningar.
I avsnittet Ta bort säkerhetskopia, klicka Ta bort.
I bekräftelsefönstret klickar du på Ta bort säkerhetskopia.
Klicka på Klar när aktiviteten har slutförts.
Logga in på ditt konto.
På sidan Mitt Norton, under Cloud Backup, klicka på Visa säkerhetskopior.
Du kan se alla säkerhetskopior som används.
Klicka på papperskorgsikonen för den säkerhetskopia som du vill ta bort.
I bekräftelsefönstret Ta bort säkerhetskopia klickar du på Ta bort Stäng.
Ibland kan ett avbrott i back-end-tjänst eller serverunderhåll hindra dig från att radera dina säkerhetskopierade data. I sådana fall kan du försöka att radera efter en stund.
Var den här artikeln till hjälp?