Dirigera program med Delad tunnel i Norton Secure VPN

Funktionen Delad tunnel i Norton Secure VPN låter dig dirigera en del av din apptrafik genom VPN-kanalen medan andra appar har direkt åtkomst till internet.

Funktionen Delad tunnel är för närvarande endast tillgänglig för Norton 360-appen och Norton Secure VPN-appen för Windows och Android.

Välj något av följande för att få åtkomst till Delad tunnel, beroende på din enhet.

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v137513095
Operativsystem:
Senast ändrat: 02/06/2021