Håll dig skyddad från komprometterade nätverk med Auto-Protect

Funktionen Auto-Protect på Norton Secure VPN håller dig skyddad på ett osäkert eller komprometterat nätverk genom att automatiskt ansluta till VPN.

Följ stegen för att aktivera Auto-Protect på Norton Secure VPN.

Jag har en Android- eller iOS-enhet

1. Öppna Norton Secure VPN.

2. Tryck på ikonen Wi-Fi-inställningar längst ner på skärmen.

3. Flytta reglaget Auto-Protect för att slå på VPN när du ansluter till ett osäkert eller komprometterat nätverk.

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v137459645
Operativsystem: