Konfigurera internetsäkerhet med Norton UWP-appen i Windows

Med tillägget Internet Security kan du surfa, söka och handla säkert på internet i webbläsaren Edge. Det hjälper till att skydda din enhet och din personliga information från onlinebedrägerier, vilseledande webbplatser och skadliga länkar som installerar utpressningsprogram, trojaner och andra internethot. Grundat på analysen ger Internet Security säkerhetsomdömen om webbplatser innan du besöker dem.

När du söker på internet med Edge-webbläsaren visas Nortons säkerhetsomdömesikoner intill sökresultatet. Med webbplatsomdömesikonernas hjälp vet du om en webbplats är skadlig innan du besöker den.

Konfigurera Internet Security

1. Öppna Norton Device Security-produkten.

2. I fönstret Mitt Norton, bredvid Internet Security, klicka på Konfigurera.

Du omdirigeras till Microsoft Store för att installera tillägget Internet Security för webbläsaren Edge.

3. Klicka på Hämta och installera tillägget Internet Security från Microsoft Store.

4. När du får ett meddelande från webbläsaren Edge väljer du Aktivera.

5. Om du inte får meddelandet navigerar du till fönstret Mitt Norton > Internet Security och klickar på Aktivera.

För att förbli säker när du surfar med Edge-webbläsaren rekommenderar vi att du öppnar Edge-webbläsaren från Norton Security Protection- eller Norton Security On-the-Go-appen. Navigera till fönstret Mitt Norton > Internet Security och klicka på Öppna.

Norton Security On-the-Go är för närvarande endast tillgänglig i USA. Appen kommer att finnas tillgänglig i andra regioner vid ett senare datum.