Ändra enhetsplatsen med Norton UWP-appen

Norton döljer din personliga information, inklusive din plats, när du surfar på internet. Det innebär att du har åtkomst till dina favoritprogram på samma sätt som hemma när du använder Norton Security Protection eller Norton Security On-the-Go.

Streamingtjänster med platsspecifikt innehåll kanske inte fungerar korrekt när Norton Secure VPN är påslaget.

Norton Security On-the-Go är för närvarande endast tillgänglig i USA. Appen kommer att finnas tillgänglig i andra regioner vid ett senare datum.

Ändra din plats

1. Öppna Norton Device Security-produkten.

2. I fönstret Mitt Norton, bredvid Secure VPN, klickar du på Öppna.

3. Dra reglaget VPN till .

4. Välj det geografiska område du vill ha från listrutan VPN-plats.