Aktivera Secure VPN med Norton UWP-appen i Windows

När du använder en osäker trådlös anslutning, kan din internetleverantör (ISP) och webbplatser se känslig information som din plats, chattar och e-postmeddelanden. Du är sårbar för hackare som försöker övervaka och stjäla din information. Norton skapar ett virtuellt privat nätverk (VPN) som krypterar dina känsliga data. På så sätt kan du använda en trådlös anslutning på ett säkert sätt.

Aktivera Secure VPN

1. Öppna Norton Device Security-produkten.

2. I fönstret Mitt Norton, bredvid Secure VPN, klickar du på Aktivera.

Om anslutningen fortfarande är oskyddad väljer du Öppna.

3. I fönstret Secure VPN skjuter du reglaget vid VPN till .

4. Ändra reglaget Blockering av annonsspårning för att blockera eller tillåta annonsspårning.

Alternativet Blockering av annonsspårning blockerar inriktade annonser. Ett litet antal webbplatser kräver dock att Blockering av annonsspårning inaktiveras för att fungera korrekt. Om du litar på dessa webbplatser, kan du stänga av Blockering av annonsspårning.

När du får en varning från Norton om att ett man-in-the-middle-angrepp har upptäckts väljer du den rekommenderade åtgärden från varningsfönstret.