Fel: (9011,102) "Det uppstod ett oväntat fel som avbröt installationsprocessen för Norton Secure VPN. Försök installera..."

Felet kan uppstå om installationsprocessen för Norton Secure VPN stoppas eller avbryts av ett annat program eller en annan tjänst. Stäng alla program, starta om datorn och installera sedan Norton Secure VPN för att åtgärda problemet.

Starta om datorn

1. Stäng alla program.

2. Starta om datorn.

När du har startat om datorn dubbelklickar du på installationsfilen för Norton Secure VPN som du har laddat ner för att starta installationen.

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v128628498
Operativsystem: Mac OS X, windows
Senast ändrat: 02/09/2019