Fel: (9011,102) "Det uppstod ett oväntat fel som avbröt installationsprocessen för Norton Secure VPN. Försök installera..."

Kör LiveUpdate och installera de tillgängliga Norton-uppdateringarna för att åtgärda problemet. Avinstallera och installera om Norton om problemet kvarstår.

STEG 1

Kör LiveUpdate

1. Starta Norton.

2. I fönstret Mitt Norton under Säkerhet för digitala enheter klickar du på LiveUpdate.

3. Klicka på OK när Norton LiveUpdate har slutförts.

4. Fortsätt köra LiveUpdate tills du ser meddelandet "Din Norton-produkt har de senaste skyddsuppdateringarna".

5. Avsluta alla program och starta om datorn.

Om problemet kvarstår går du vidare till steg 2.

STEG 2

Avinstallera Norton

1. Tryck på Windows -tangenten + R för att öppna dialogrutan Kör.

2. Skriv följande text och tryck sedan på Enter :

appwiz.cpl

3. Klicka på Norton 360 (Symantec Corporation) i listan över installerade program och sedan på Ta bort eller Avinstallera.

4. Klicka på Ta bort alla användardata.

5. I fönstret Varning om prenumerationsperiod klickar du på Nästa.

6. Klicka på Starta om nu.

Norton 360 är inte fullständigt avinstallerat förrän du startar om datorn.

STEG 3

Ladda ner Norton från ditt Norton-konto

1. Logga in på Norton.

2. Om du inte redan är inloggad i Norton uppmanas du att logga in. Ange e-postadressen och lösenordet för ditt Norton-konto och klicka på Logga in.

Om du inte har ett konto klickar du på Skapa ett konto och slutför registreringsprocessen.

3. I fönstret Kom igång klicka på Ladda ner Norton.

Om du vill installera en ny produkt som inte är registrerad i ditt Norton-konto, klickar du på Ange en ny produktnyckel. Starta nedladdningen genom att ange produktnyckeln eller PIN-koden.

4. Klicka på Godkänn och ladda ner.

5. Gör något av följande beroende på vilken webbläsare du har:

• Internet Explorer eller Microsoft Edge: Klicka på Kör.

• Firefox eller Safari: Visa nedladdade filer genom att klicka på alternativet Ladda ner i webbläsarens övre högra hörn och dubbelklicka på den fil du har laddat ner.

• Chrome: Dubbelklicka på den fil du har laddat ner i det nedre vänstra hörnet.

6. Om fönstret User Account Control öppnas klickar du på Fortsätt.

7. Följ anvisningarna på skärmen.

Norton är nu installerat och aktiverat.

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v128628498
Operativsystem: Mac OS X, windows
Senast ändrat: 27/01/2020