Medieströmningstjänster eller -appar fungerar inte när jag är ansluten till Norton Secure VPN

Vissa strömningstjänster som Netflix, Hulu och Showtime erbjuder geografiskt begränsat innehåll som gör det otillgängligt i vissa regioner. Dessa tjänster blockerar även innehållet om de identifierar ett VPN, en proxy eller en avblockeringstjänst som metod för att kringgå de geografiska begränsningarna.

Om innehållet är tillgängligt i din region, ska du koppla bort Norton Secure VPN innan du går in på strömningstjänsterna eller -apparna.

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v121513457_EndUserProfile_sv_se
Operativsystem: Windows, Mac, Android, iOS
Senast ändrat: 26/10/2018