Aktivera Norton Secure VPN

Norton Secure VPN krypterar din internetanslutning i offentliga surfzoner för att skydda privata data, som dina lösenord, när du använder din PC-, Mac-dator eller mobila enhet.

Aktivera Norton Secure VPN

Gör något av följande

• För Norton 360 : Öppna Norton Device Security-produkten. I fönstret Mitt Norton, bredvid Secure VPN, väljer du Aktivera från listrutan.

• För Norton Secure VPN-appen : Secure VPN aktiveras och ansluts som standard i din mobila enhet när du har slutfört Norton Secure VPN-installationen

Om Secure VPN inte aktiveras klickar du på Aktivera VPN på startsidan för Secure VPN

Video: Komma igång med Norton Secure VPN