Meddelande: "Ingen internetanslutning" visas på Norton Secure VPN för Mac

Starta om Norton Secure VPN för att åtgärda problemet. Om problemet kvarstår, kontrollera om det finns nätverksproblem.

STEG 1

Starta om Norton Secure VPN

1. Starta Norton Secure VPN.

2. I det övre högra hörnet klickar du på användarikonen och klickar på Logga ut.

3. Klicka på ikonen Inställningar och klicka sedan på Avsluta Norton Secure VPN.

4. Starta om enheten.

När du har startat om enheten startar du Norton Secure VPN och loggar sedan in med ditt Norton-konto. Om problemet kvarstår går du vidare till steg 2.

STEG 2

Kontrollera om det finns nätverksproblem

• Felet kan orsakas av tillfälliga problem med nätverksanslutningen. Om du tidigare har kunnat ansluta till Secure VPN i samma nätverk kan du vänta en stund och sedan försöka ansluta till Secure VPN igen.

Vissa nätverk tillåter inte VPN-anslutningar och begränsar VPN-åtkomst med nätverks- eller brandväggsinställningar. Om felet uppstår när du ansluter till Secure VPN för första gången kan det bero på nätverks- eller brandväggsinställningarna.

Om du ser felmeddelandet upprepade gånger kan du ansluta till ett annat nätverk eller ansluta till mobildataanslutningen på enheten.

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v120292210
Operativsystem: Mac OS X
Senast ändrat: 03/03/2020