Norton Secure VPN ansluter automatiska till en annan plats från en annan region

Som standard är inställningen för virtuell plats i Norton Secure VPN inställd på Välj region automatiskt. Med denna inställning ansluter Välj region automatiskt till den bästa servern, baserat på prestanda.

Denna inställning kan ibland ge en anslutning till en annan region än din aktuella region så att du säkert får den bästa möjliga internetupplevelsen.

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v118031157_EndUserProfile_sv_se
Operativsystem: Windows, Mac OS X, Android, iOS
Senast ändrat: 26/10/2018