Läs mer om varför en app identifierar din faktiska plats även när du är ansluten till Norton Secure VPN

Appar som Google Maps kan hitta platsen för enheten utifrån din Wi-Fi-routerplats eller om spårning av satellitplats har aktiverats på enheten. Men alla övrig information som passerar via appen är skyddad och krypterad.

Webbplatser som du besöker i enhetens webbläsare kan inte identifiera din IP-adress och kan inte fastställa din aktuella, fysiska plats.

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v117622391_EndUserProfile_sv_se
Operativsystem: Android, iOS
Senast ändrat: 24/02/2019