Läs mer om varför ett program identifierar din faktiska plats även när du är ansluten till Norton Secure VPN

Appar som Google Maps kan hitta platsen för enheten utifrån din Wi-Fi-routerplats eller om spårning av satellitplats har aktiverats på enheten. Men alla övrig information som passerar via appen är skyddad och krypterad.

Webbplatser som du besöker i enhetens webbläsare kan inte identifiera din IP-adress och kan inte fastställa din aktuella, fysiska plats.

För närvarande stöder vår infrastruktur endast Ipv4. Vi arbetar dock för att lägga till stöd för IPv6. Under tiden rekommenderar vi att du inaktiverar IPv6 på enheten. För mer information kan du läsa: Inaktivera internetprotokoll version 6 (IPv6) på enheten.

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v117622391
Operativsystem: Windows, android, ios, mac
Senast ändrat: 01/04/2021